ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Η εταιρία μας ΑΦΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με έδρα την Ρόδο από τους αδερφούς Ηλία και Βαγγέλη Γιωργάκη με στόχο την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των μικρών και μεγάλων φίλων μας. Η εταιρία εισάγει παιχνίδια επώνυμων εταιριών από όλο τον κόσμο με κυριά δραστηριότητα το εμπόριο και την συνεκμετάλλευση.

Η ΑΦΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ με την δυναμική πείρα, την άψογη τεχνογνωσία και την αίσθηση της πολυτέλειας και της υπεροχής που προσφέρει, μπορεί να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστα και καταξιωμένα παιχνίδια που αναμφίβολα κυριαρχούν στις ανάγκες της αγοράς. Λόγω της συνεχούς παρακολούθησης της τεχνολογίας, η εταιρία μας επενδύει συνεχώς στην εισαγωγή νέων πρωτοποριακών παιχνιδιών με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και χάρη στην εξαιρετική και μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες, πετύχαμε να έχουμε την μεγαλύτερη αναγνώριση και φήμη στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Η εταιρία μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επώνυμων παιχνιδιών που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης έχει την δυνατότητα να παρέχει σε όλους τους πελάτες της πλήρες και άμεσο service, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Η Αφοί Γιωργάκη αντιπροσωπεύει της παιχνιδομηχανές Disney kids για συνεκμετάλλευση – ενοικίαση - πώληση για Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ηλίας Γιωργάκης

Ιδρυτής της ΑΦΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Βαγγέλης Γιωργάκης

Ιδρυτής της ΑΦΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Στυλιανός Βλαχίδης

Τεχνικός Ηλ. Υπολογιστών και παιχνιδιών

Πέτρος Κουφλής

Ηλεκτρονικός και τεχνικός Ηλ. Παιχνιδιών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

rodos-palace

Η εταιρία μας ασχολείται με τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό παιδότοπων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης όπως ξενοδοχεία, Bowling, εμπορικά κέντρα και παιδικές χαρές.

KSTEEL 2

Ενοικιάζει φουσκωτά για γενέθλια, παιδικά πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.

Φουσκωτό κάστρο για παιδικά πάρτυ

Ασχολείται επίσης με την πώληση και συνεκμετάλλευση ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ειδών ψυχαγωγίας με κέρμα ή χωρίς και service ηλεκτρονικών υπολογιστών και παιχνιδιών.

Scroll to Top